14 - 15 augustus 2022

Flanders Masters Motorcross

Keiheuvel - Balen

Trofee Sylvain Geboers

NIEUWE SPONSOR

We zijn zeer verheugd dat we met Immo Verbeeck uit Mol wederom een nieuwe partner mogen verwelkomen die onze organisate financiƫel wil ondersteunen.

OPZOEK NAAR OUDE DOZEN

In 2023 vieren we ons 100 jarig bestaan. Dat zal zorgen voor een uitgebreid mx programma in de buurt van 15 augustus. Maar we zouden ook graag onze geschiedenis willen tentoonstellen.

NIEUWE SPONSORS

Een motorcross klassieker organiseren met een internationale uitstraling, gaat vandaag niet meer zonder extra sportieve ondersteuning. Daarom zijn we blij met 2 nieuwe partners.

14 - 15 AUGUSTUS

Op zondag 14 en maandag 15 augustus nodigen we jullie allen weer graag uit naar onze klassieker op de Keiheuvel in Balen. KMC Mol hoopt jullie allemaal te mogen verwelkomen.

15 AUGUSTUS 2021

Met namen als Tom Vialle, Glenn Coldenhof, Jago Geerts, Jeffrey Herlings, ... is onze erelijst weer mooi aangevuld. Bovendien was U massaal afgezakt naar de Keiheuvel.

14 AUGUSTUS 2021

Voor de eerste keer organiseerde we een JMS wedstrijd op zaterdag. Zowel qua aantal rijders als publieke opkomst was dit een voltreffer. Iets om op voort te bouwen voor de volgende jaren.