14 - 15 augustus 2022

Flanders Masters Motorcross

Keiheuvel - Balen

Memorial Eric Geboers - Dirk Geukens

INKOMPRIJZEN

De algemene inkom voor 2 dagen top motorcross op de Keiheuvel, bedraagt net als in 2021 25 euro.

LOCATIE

Sinds jaar en dag richten we onze organisatie in op de Keiheuvel in Balen. Voor zij die twijfelen, de exacte locatie vindt U onder 'Meer'.

OMLOOP

De meeste mensen zullen de layout van ons circuit wel kennen. Een natuurlijke omloop uitgetekend op de Keiheuvel in Balen.

TIMING

Een eerste timing is opgemaakt voor zowel de JMS-BMB wedstrijd van zondag 14/08 als voor de VLM-BMB wedstrijd van maandag 15/08.

SPONSOR en VIP DOSSIER

Wenst U meer info over hoe U onze club extra sportief kan ondersteunen als sponsor, kijk dan zeker verder via onderstaande link.

CLUBPILOTEN

Nog steeds heeft KMC Mol 2 vaste GP piloten onder zijn leden. Daarnaast telt de club een aantal rijders die vooral actief zijn op Belgische bodem.

BESTUUR

Sedert 2019 blaast er een nieuwe wind door het verjongde bestuur van KMC Mol. De volledige samenstelling vindt U verder op deze pagina.

ACCREDITATIE

Mensen van de pers die de nodige aandacht aan onze organisatie besteden in de diverse media, kunnen zich accrediteren via onderstaande knop.

INSTAPDAG

Na een onderbreking van 2 jaar verwachten we de lokale jeugd en G-sporters terug op de Keiheuvel. Op vrijdag 12 augustus spreken we af.